снимка: Carine06 from UK, УикипедияИстината е, че в дълги периоди след US

...
снимка: Carine06 from UK, УикипедияИстината е, че в дълги периоди след US
Коментари Харесай

Наоми Осака взе неочаквано решение и се отказа от участие на Ролан Гарос

снимка: Carine06 from UK, Уикипедия

„ Истината е, че в дълги интервали след US Open 2018 страдах от меланхолия и ми бе доста мъчно да се оправя с това, “ добави международната №2.

Наоми Осака взе ненадейно решение и се отхвърли от присъединяване на Ролан Гарос ’21, откакто през последните дни влезе в пререкания с уредниците по отношение на визитите на конференциите от тенисистите.

Както е известно, няколко дни преди старта на Откритото състезание на Франция тя разгласи, че с цел да резервира психическото си здраве, няма да дава обичайните конференции след мачовете си. Последва предизвестие от уредниците, че в случай че прави това систематично към нормалните санкции за пропускане на срещи с медиите ще се прибавят и нови санкции, измежду които би могло да бъде и наложително премахване от шампионата.

„ Мисля, че сега най-хубавото решение за шампионата, другите играчи и моето здраве е да се откажа, тъй че всички да могат още веднъж да се концентрират върху тениса в Париж, “ написа най-високо платения женски спортист в света в Instagram.

„ Никога не съм желала да похищавам вниманието и одобрявам, че моментът за тази моя позиция не бе съвършен, а самото ми обръщение можеше да бъде по-ясно. По-важното е, че в никакъв случай не бих тривиализирала психическото здраве или бих употребила тази тематика лековато. “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР